25 Mart 2011 Cuma

Turuncu Sakallı Adam





    Tamı tamına 2 yıl 16 gündür hayatımda olan turuncu sakallı adam ... 
 
  Adından belli olacağı üzere turuncu sakalları olan adam.O sakallara vurgun ben.Belki çok itici gelir bazı insanlara ama bana öyle gelmiyor.Tam da kişiliğini yansıtan bir uyumu var sakallarıyla.Çok nadir asar o suratını,hep güler -
ayrıca dişlerini de çok beğenirim ya da beğenirler -,gülmek de yakışır ona.Çocuk gibidir ama içinde öyle bir olgun insan vardır ki o olgun insan çıktığında şaşar kalır insan.Pek bir bilmiştir,her şeyi bilecek yaa deli edecek beni.Ciddi anlamda bilgilidir.Her şeye bir yorumu muhakkak vardır.Bıdı bıdı hiç susmaz.Ciddi bir tavırla yeter be adam bir sus dediğinde susma ihtimali vardır.Hiç konuşmadan geçirdiği 5 dakikası yoktur,uykusu hariç tabii.Uyku demişken onunkine uyku denilebilirse tabii, bir yattı mı telefonlar,kapılar da çalsa, dürtüp dürtüp uyandırmaya çalışsan da kolay kolay uyanmaz.Nihayet kalktığında ise uyanması için çoğu zaman benden giden 20 mesaj,30 arama falan görür.Ama bu eskidendi yani ben toyken.Artık hiç uğraşmıyorum bir mesaj "uyanmadın mı daha" bakıyorum cevap yok "anlaşılan daha uyanmamışsın,tamam o zaman ben şimdi şunu,bunu yapacağım,uyanınca ulaşamayınca panik yapma" gibi bir mesaj atarım.Hıı kendisi bir de pek meraklıdır uyansın,bir ulaşamasın ödü kopar.Ulaştığında da kızmaya başlar,ben nasıl korktum sen biliyor musun? vıt vıt... Ben ona ulaşamayıp panik yaptığımda sen niye korkuyorsun diye çıkışmaz mı bir de? Tırnaklarını suratına geçir gitsin işte o zaman.


  Kıskançtır o ne fena hem de.Tamam bende kıskancım ama burcum ve karakterim gereği ben özgür olmalıyım arkadaş,beni bu kadar kıskanma.Sorun çıkarırım bak! Tabii kıskanmazsa da sorun bana göre seven adam kıskanacak.Aaaa sende bir karar ver dediğinizi duyar gibiyim.Ama benim dediğim ölçüleri kaçırmadan kıskanmak,tabii ben bunun dışındayım.Yani ben kıskançlık krizimi istediğim kadar abartmak da özgür olmalıyım.Ne yaparsın,bencilim!

 Çok sever beni bundan eminim.Hatta ailecek severler beni.Aman da aman nasıl da şiştim bak şimdi.Bazı tabuları vardır onun - herkesin olduğu gibi - . Bir çoğunu yıktı benim için,kendini değiştirdi,çoğu konuda artık başka biri oldu.Tabii daha benim kıvamıma getirmem gereken konular da var ama her şeyin bir zamanı da var.Zamanla kanına iyice girerim,ne fenayımdır ben..

 Öyle kolay kolay herkesi sevmez.Bir insanla biraz muhabbet etmesi onu tanımasına yeter.Ben de bu özelliğine bayılırım.Nasıl yapar bunu anlamam.Benim gibi herhangi bir insandan bir çok kez kötülük görmüş olmasına rağmen hala iyilik düşünen birine bu özellik çok ilginç geliyor.Yaşanmışlıklar,deneyimler buna sebep sanırım.

  Eğer havasındaysa çok güzel sözler de yazar.Öyle çok ince düşünmez,düşünemez.Ömrümü yedi işte bu yüzden.Bir ince düşün be adam!

  Beni güldürür,suratımı asmama hiç gelemez.Bende ona trip atmaya,surat yapmaya bayılırım.Alsın gönlümü işi ne?

 Onunla her gün ayrı bir şey katar bana.Yanındayken küçük bir çocuk olurum.Hem şımarırım, hem de yeni şeyler öğrenirim.Ama bir şeyler öğrendiğimi belli etmem,şımarır sonra.Demiştim fenayım,fena..  
  Bazen üzer beni.Üzüp de gönlümü almaya çalışmazsa deli olurum.
  Gitarları sever,gitar öğrenip orada burada çalacak,sonra da ben sinirden patttt,bummm!

  

  Hayatında olduğum için iyi ki der ve bende hayatımda olduğu için iyi ki diyorum. İyi ki ...
   
  Yazıyı yazana kadar yeni bir güne başlamışız,2 yıl 17. güne merhaba turuncu sakallı adam ...    







Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...