9 Şubat 2012 Perşembe

Belki de Yanlış Düşünüyorum

  Bazen düşünüyorum da.. İnsanlara ne katıyorum, çevremdeki insanların hayatlarına ne kadar dokunabiliyorum?  Birilerini yargılamak adına mı savuruyoruz kelimelerimizi ya da hayatın zorluğundan mı bahsediyoruz sürekli?  

  Yanımdaki insanı bir tık ileriye götüremeyeceksem yanında da olmak istemem. Nasıl boş bir insan olmak istemiyorsam,sürekli boş muhabbetlerin arasına gömülüp de kalmak istemem. Karşılıklı birbirini besleyen bir döngü gibi. Hayat sadece şu ne  giymiş?, kim kime küsmüş?, şunu da alsak,bu da bizim olsalardan ibaret değil ki. 

  Düşününce etrafımda kelimelerini boşa tüketen insan çok. Hayatları bu olmuş belki de. Aynı şekilde bende aynı hataya düşüyorum kimi zaman. Bir şeyler dengede olsun istiyorum. Her şeyden biraz ya da birazdan fazla. Ama tek bir şeye odaklanmak eksik gibi. Bir cümlede yüklemi söylememek gibi. İstiyorum ki özne biz olalım,yüklemi çevremizdeki insanlar değiştirsin ve bizi beslesin. Sıra bize geldiğinde biz yüklem olalım ve onları besleyelim.  

   Belki de yanlış düşünüyorum kim bilir?!    Vee
"tık".. 

9 yorum:

Adsız dedi ki...

çok doğru düşünüyorsun canım :)
sanki benim ağzımdan dökülmüş cümleler... öyle kalbimde hissettim..

kirazlı sakız dedi ki...

Deep, teşekkür ederim yapmaya çalışıcam :)

Heidi Glennis, aynı şeyleri düşünmek güzel. Tek olmadığını görünce daha iyi hissediyor insan kendini :)

Juli dedi ki...

aynı şeyleri düşünen bir sen yoksun emin ol canım. ama böyle düşünmeyen çevremizde o kadar çok fazla insan var kii şahsen benim öyle, içime atmak zorunda kalıyordum. duygularıma tercüman olmuşsun :)

Mia Wallace dedi ki...

kirazlı sakızım sen kendini biliyosun diğerlerini boşver düşünüp yorma kendini :)

kirazlı sakız dedi ki...

Juli, bende bazen içime atıyorum. Sanki anlatsam da anlamayacaklar gibi hissediyorum. Ya da yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Aynı duyguları paylaştığımıza sevindim :)

kirazlı sakız dedi ki...

Mia'cım haklısın belki de. Böyle düşündükçe bazı şeyler içinden çıkılmaz bir hal alıyor :)

just not found. dedi ki...

bunu düşünmek seni zaten farklı kılıyor, diğerlerinin ne önemi var ki?
Keşke herkes herşeyi düşünebilse, keşke bu hassasiyeti taşıyabilse.
Ama hayat işte, böyle gelmiş böyle gider...
:)

kirazlı sakız dedi ki...

Kuccukkurba, söylediklerin için teşekkür ederim,utandım :) Haklısın, ne kadar düşünsek de bir yerde yine istenmedik şeyler giriyor hayatımıza :)

Unknown dedi ki...

Hayatındaki insanlara bir şey katmak senin görevin değil ki. Senden birşeyler almak onların görevi. Ki aynısı senin için de geçerli. Bana ne verebilirler diye bakmamalı insan, ben ne alabilirim diye bakmalı. Evet hayat sadece boş şeylerden ibaret değil. Ama şu da var, çok da ciddiye alınacak birşey de değil...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...