25 Mart 2012 Pazar

Seni Anlattım




  Uykunun en derininde gördüğün bir kabus aniden yataktan sıçramana sebep oldu. Gördüğünün ne olduğunu anlamaya çalıştın bir süre. Sonra ne yalan söyleyeyim korktun da hani. Annenle babanın arasına girip yatabilecek bir yaşta olmak istedin. Elin gece lambasına gitti,lambayı yaktın. Öylece oturdun beş dakika kadar. Gördüklerin saçmaydı bunu kabul ettin ama etkisinden hala çıkamamıştın. Pencereye doğru ilerledin. Gecenin o saatinde, dışarıda bir gözüküp bir kaybolan iki üç arabadan başka bir hareketlilik yoktu. Bütün şehir uykudaydı ya da sen öyle zannediyordun. Pencereyi açıp temiz hava almak istedin. Bir şarkıyı ilk defa dinler gibi dikkatli ama neyle karşılacağını bilmeden, kulağını dışarıdan gelen seslere dayadın. Gecenin sessizliğini bozan bir kaç ses duydun sadece o kadar.
 
  Gördüğün kabusun da etkisiyle aklında düşünceler dans etmeye başladı. Eskilere gittin sonra aniden geleceğe koştun. Şimdiyi atlamak istedin sanki. Belki de karşılaşmak istemediğin şeyler vardı. Ardına bırakmayı tercih ettin. Hayatındakileri bir bir kefeye koyup tarttın. Kimisi hesapladığından ağır geldi, kimisi de hesaplanmayacak bir küsürat gibi.. En son kendini koydun kefeye. Olmak istediğin gibi miydin, yoksa geçen zamanlara,olaylara yazık diyen biri gibi mi? Herkesin gördüğü kadar mıydın, yoksa çok daha fazlası mı? Gerçeklerini gözler önünde mi yaşıyordun ya da içinde,kuytularda bir yerlerde mi?  İşte bunların cevabını kendine sakladın,kimsenin bilip bilemeyeceği,bütün hesaplarınla yüzleşebileceğin sadece kendine.. 

11 yorum:

DOREMİ dedi ki...

..ve buradasın..çıktın kuytu köşelerden..:))yazın bir harika :)

Mia Wallace dedi ki...

daha bugün bu ruh halini yaşadım valla kirazlı sakızım

kirazlı sakız dedi ki...

Crazywomanrosemary, bazen kuytulara saklanmak iyi geliyor,bazen de oralardan çıkıp içimi dökmek :) Teşekkür ederim ^_^

kirazlı sakız dedi ki...

Mia'cım hislerine tercüman olmuşum o zaman..

beyaz düşlerim dedi ki...

Birilerinin kendi ruhuna hitap ettiğini düşündüğü yazıları yazması ne kadar güzel bi okadarda huzur verici..Yazılarında kedimi görüyorum ve mutlu oluyorum umarım hep böyle dolu ve anlamlı bi dünyan olur..

beyaz düşlerim dedi ki...

İnsanın kendinı bu yazılarda görmesi ne kada güzel ruhundan bı parçayı burda görmesi, belkıde kendıne bile ıtıraf edemedıkleriyle burda yüz yüze gelmesi ne kadar özel umarım hep böyle dolu bi dünyan olur...

deeptone dedi ki...

iyi ki kabus görmüşsün de gelmişsin.
:)

kirazlı sakız dedi ki...

Beyaz düşlerim, senin hissettiklerini başkasının satırlarında görünce insan gerçekten etkileniyor. Teşekkür ederim yorumların için :)

kirazlı sakız dedi ki...

Deep, bazen bir kabus buralara gelmek için bir sebep olabiliyor :)

hayalci dedi ki...

Ne oluyor bize böyle,herkes bir bunalımda,en yakın zamanda kendimize gelmemiz lazım klirazlı sakızım..

deeptone dedi ki...

nerdesin.
ödülün var bende.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...