30 Mart 2011 Çarşamba

Amaç Yok





   Ne saçma bir başlık.İnsanın başlıktan sonra bu yazıyı okuyası mı gelir? Gelmez tabii.Ama bazen saçmalamak da güzeldir.Alakasız şeyler konuşmak,mantıksız şeylere gülmek falan.Hah işte tam o durumdayım.Sanırım amaçsızım.Bu bir hastalık mı? Hastalıksa ilacı falan var mı acaba? Yapılacak o kadar çok şey varken ben nasıl bir boşluktayım anlatamam.Kendimden klonlayayım,onlar yapılması gereken ne kadar şey varsa yapsın.

 Bana gelince ...
 Mmmm ...
 Bir yere gideyim ben en iyisi ya sakin,kafamı dinleyeceğim bir yere.


  ...

  Hata yapıyorum hatta hatalar.Bir şeyi yapıyorum ardını düşünmeden,kafamda alıp vermeden.Sonra düşününce ya da birileriyle paylaşınca ben suçlu oluyorum.Üzülüyorum,suçlu olduğuma değil.Bu kadar hata yaptığıma üzülüyorum.Kötü bir insanım ben evet kötüyüm,çok kötü ..

 Bak şu an! Yine o ses. Telefonda gelen bir mesaj okunur ve yine o düşünmeyen ben,turuncu sakallı adama laflarımla saldırıya geçme isteğim,.Hayır! Bunu yapmamalıyım.  Evet,evet geçecek.

 Yoook.Geçmiyor işte.O hırsım geçmiyor.

 1dakika,3 dakika,5 dakika ...

 Neyse sıradan bir iyi geceler mesajı attım.Ohh bu sefer içimdeki canavara hakim olabildim.Ama bir sefercik sadece bir!

 Peki ya diğer hatalarım.Düşünmeden.Ani çıkışlarım,gereksiz tepkilerim ? Her şeyi,herkesi olduğu gibi kabul etmelisin der annem.Anneeee ..  Yapamıyorum,sanırım elimde değil.Bir şeyler iyi olsun istiyorum hatta çok iyi.Pürüzsüz,sorunsuz.


     En iyisi "müzik" ..



2 yorum:

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

öff uzunca bir yorum yazmıştım gitmedi hee:(

Şu kelime doğrulamayı kaldırsan ne iyi olur:(:@

kirazlı sakız dedi ki...

:( Bende yeni farkettim ama şimdi kaldırdım biraz geç oldu ama :S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...