7 Nisan 2011 Perşembe

Aşkın "En" Hali


                        




    Sizce aşkın en güzel hali hangi zamandır? Bence hani daha sevgili olmadan bir taraf  sevgisini ufaktan ufaktan belli edermiş gibi yapıp kendini geri çeker ya,diğer taraf ise anlamamış gibi yapar ama bilir sevdiğini,hoşuna gider bu durum,bir lafına dünyalar onun olur.Hıh işte o durum aşkın en sevdiğim halidir.


  Bir mesaj alındı yazısı telefon ekranında görülür.Heyecanla okunur mesaj,iyi bir şey yazmaya görsün kız sevinçten yerinde duramaz.Güler,içi güler hatta.Gökkuşağının altında buluverir kendini,zıplamak,koşmak ister.Sevgili değilsin ama tatlı bir kıskançlık olur iki tarafta da,kıskanmıyorum ayağına yatarsın.Gururlu olma çabaları üzerine gelir cuk diye oturuverir.Ben kıskandığımı belli etmem,o etsin.İlk ben mesaj atmam,o atsın.Mesajına hemen cevap atmayayım ki -ama bu arada da cevap atmamak için zor tutar kendini- onu aşırı önemsediğimi anlamasın.

  Onun ilk gülüşü,sana o derin bakışı,sana kırılacak bir bibloymuş gibi davranması,her şey de seni düşünerek hareket etmesi ... Ahh ahh nasıl hoştur yaa.İçine işler o mutluluk.Aşkın o hali saftır,masum küçük bir çocuk gibi.Bir anlık sevinçlerin nasıl kocaman bir kartopu gibi olduğunu anlayamazsın bile.


  Aslında aşkın her anı güzeldir.İçinde öfkeyi de barındırır tutkuyu da.Mutluluktan gülen bir çocuk gibi  de olabilirsin,kendini yapayalnız hisseden bir yaşlı gibi de.


  Kısacası aşkın en sevdiğim halidir ilk zamanları.Pembe rengini yakıştırırım ben bu zamana.Masum,hareketli,mutlu,duygusal,rahat ..

                                                                                            

1 yorum:

Bubi dedi ki...

Nasıl güzel anlatmışssın :)
Burçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...