18 Mayıs 2011 Çarşamba

GEÇmiş Zaman


                                         
      Sarılmak istemiştim sadece.Bütün her şeyin sebebi buydu evet.Kokusunu bütün hücrelerimde hissedebilmekti bütün derdim.Yanyanayken bir de rüzgar esince kokusu dolardı burnuma.Nasıl bir kokun var senin der,gülerdim.Nasılmış ki diye o çocuksu tavra bürünürdü hemen.Güzel işte diye geçiştiriverirdim.Bu sefer yaa hadi söyle diye ısrarlara başlardı hemen.Nasıl anlatsam bilmiyordum ki.Baharat gibi yok yani öyle bir şey de değil aslında.Çok farklı bir koku,beni kendine çeken işte derdim.Güzel mi yani diye hemen atılırdı.Evet güzel işte çok güzel diyip yüzüme de gülücüğümü kondururdum.Nasıl mutlu olurdu.Senin kokun gibi olamaz,o kadar güzel ki anlatamam derdi. Ahh! İşte bütün bunlar içindi sebebim,belki böyle konuşmalar olmayacaktı artık ama sadece kokusunu duymak bana yeter.

  Hiç bir çılgınlık yapmamıştım ki ben.Hep kendini geri çeken,bir adım geriden ilişki yürütmeye çalışan bendim.Ama şimdi pişmanım.Vücudumun en ücra köşesinde bile bunu hissediyordum.O mutluluğu bütün iliklerime kadar hissetmediğim için ve ona da hissettirmediğim için pişmanım.O,benim bu halimle bile mutluydu .. Ama -du, - di , -dü bak hepsi GEÇmiş zaman. Geçmiş ve gitmiş.. Tek yönlü yol gibiydi bizim ayrılığımız.Birbirimize sırtımızı döndük,gittik ve bittik.Tek yön,geriye dönüşü olmayan yol.. Dönüşü olsa bile cezaların,pişmanlıkların,yitip gidenlerin ve geri gelmeyeceklerin yolu olacak.

  Hiç cesaret edemediğim çılgınlığı yapacağım.Tek yönlü o yoldan ona doğru koşmak istiyorum şu an.Nefesim kesilene kadar,ayaklarımın altı su toplayana kadar ona koşmak ... Onu son kez görmek pahasına bile ona gideceğim.Geride kalanları hiç düşünmeyeceğim. Kafamdaki soru işaretlerini,yüreğimin acısını hiç bir şeyi ..

  Onun yanına,kokusunu burnuma doldurmaya gidiyorum ..

                   
                      

2 yorum:

EvA dedi ki...

Onun yanına,kokusunu burnuma doldurmaya gidiyorum ..


^^ bende ^^

kirazlı sakız dedi ki...

:) Ne güzel Eva'cım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...