26 Ağustos 2011 Cuma

Bir Şeyler Hep Kopuk,Hep Eksik ..

 
   Biraz önce günlük burç yorumuma bakacaktım,vazgeçtim.Neyin hesabını yapıyorum ki? O yorumu okuyucam ve günümün ona göre gelişmesini mi beklicem? Gerek bile yok.
 
  Bir dakika önce de telefonumdan arkadaşa giden mesaj " Değer verdikçe alçalıyorsun gibi " Son zamanlarda yaşadıklarımın üç-dört kelimeye sığdırılması.. Bir insana sonsuz sevgini gösterirsen bunun değerini bilmez,hatta faydalanır sevginden.Üzer,yıpratır,anlamaz,umursamaz .. Aradaki o sımsıcak enerji bir anda buza dönüşür,kaskatı kesilir.Soğuuuk giderek daha fazla soğuuuuk.
 
  Sanırım büyüdüğümü hissediyorum.Bir şeyler
hep kopuk,hep eksik.Sahi büyümek böyle mi olur ki? Yeni bir karaktere mi bürünüyorum ya da değişen şeylere ayak mı uyduramıyorum orasını hala kestirebilmiş değilim. 20 yaşını bitirmiş 21'e doğru giden bir yolda belki de bunlar çok normal. Öğrenmem,yapmam gerekenler var demek ki.Bir de unutmamam gereken bazı şeyler var ama ne yazık ki çok unutkanım.İki gülücükle reset atabiliyorum beynime ve başa dönüyorum.Bir şeyleri bilen değil, tecrübesiz biri oluveriyorum işte.

   Hayatı bir yerinden yakalasam diğer tarafından kaçıyorum.Yürüsem yetişemiyorum,koşsam yorulup duruyorum.Bir süre sonra mutsuzluklarım pes dedirtiyor.Sonra da kafamın içindeki senaryolarla yaşıyorum,bir nevi kendim yazıp sonra da kendim oynuyorum. Bir şeyleri düzeltmek adına çok çabaladım,bakıyorum olacak gibi değil.En iyisi bırakayım öylece dağınık kalsın.  
     Şarkıya tık ..

9 yorum:

hayalci dedi ki...

'Bir de unutmamam gereken bazı şeyler var ama ne yazık ki çok unutkanım.gülücükle reset atabiliyorum beynime ve başa dönüyorum' ve sonra aynılarının yapılmasına izin vermiş oluyorsun,aynı acıları tekrar çekip yine bir gülücükle herşeyin unutuveriyorsun,haykıramadan.Sonra diyorlarki kirazlı sakız nasıl olsa unutur,nasıl olsa affeder,nasıl olsa geçer gider.Bende yaptım,ordan biliyorum arkadaşım.

deeptone dedi ki...

evet ya boşveeer düşünme geçeer gideer işte.
:)

kirazlı sakız dedi ki...

Aynen Hayalcim,seni bildikleri için ona göre davranıp yine üzüyorlar.İyilikten anlamak diye bir kavram yok sanırım.

kirazlı sakız dedi ki...

Deep şu anda bunu yapmaya çalışıyorum ama umarım geçer ve gider :)

hayalci dedi ki...

Yani uzun lafın kısası -iyilikten anlamayana- iyi olmak üzülmekten başka hiçbişeye yaramıyor kirazlı sakızım.Ama elbet geçer :)

Geronimo dedi ki...

yaşadıklarımızın başı ve sonu aynı gerisi farklı hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz zaman zaman :)
ben daha sık geçiyorum mesela ama onu da unutyısun yenileri geliyo falan filan..
yani son cümlen en iyisi ;)

kirazlı sakız dedi ki...

:)O zaman bırakalım dağınık kalsın :)

kirazlı sakız dedi ki...

Elbet geçer hayalcim :)

deeptone dedi ki...

mimin var bende.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...