9 Ağustos 2011 Salı

Biri Hayallerime Sahip Çıkmalı!


    Kaç gündür bir şeyler yazacak oluyorum,sonra vazgeçiyorum.Kendimi ifade edememek gibi sorunum var bu ara.Ne kendimi anlatmak istiyorum ne de kimseyi anlamak.Tek,yalın olmak ihtiyacım olan.
    Erken yatıp erken kalkan biriydim ama artık öyle değilim.Geç uyanıyorum.Sonrası televizyondaki saçma sapan dizilere bakmakla geçiyor.Bir koltuktan kalkıp diğerine uzanıyorum falan.Filmler izliyorum,kitap okuyorum,internette bakınıyorum.Akşam oluyor,çoğu zaman dışarı çıkıyorum.Hava almak,dışarıda olmak iyi geliyor.Sanırım ben hiç ev insanı değilim,sürekli gezeyim,sürekli bir planım,koşturmam olsun.Anca çok yorulunca durup bir iki gün ara vereyim sonra tekrar devam.. Gezeyim,göreyim,alayım,yemek yiyeyim,para harcayayım,farklı bir şeyler yapayım.. Bilmediğim mekanlar,bilmediğim şehirler,ülkeler böyle uzayıp gidebilir aslında.
 
    Ve hayallerim.. Çok sevdiğim biri bana dedi ki senin hayallerin hep başkalarının üzerine kurulu,kendin üzerine değil,böyle olunca sen çok üzülüyorsun.Hayallerini başkası yıkar,buna izin verme.Hayallerinde sen ve gerçekten senle olanlar olsun dedi.Belki de haklıydı.Benim hayallerim de umutlarım da uçsuz bucaksız gibi.Hayalsiz,umutsuz olmaz tabii ama ben doruklarında yaşıyorum.Sürekli böyle olsun,şöyle olsun dememle olmaz ki,benim istememle olmaz.Hayallerime ve umutlarıma sahip çıkmalıyım sanırım,üzülmemek için ya da düşünmemek için..  Bugün
Şirinleri izlemeye gittim,sanırım bu seçimimden de fazla hayalperest olduğum anlaşılıyor :/ :)
 
 
   Bu da şarkımız .. 

5 yorum:

A. dedi ki...

tecrübeyle sabittir ki; başkaları üzerinde hayal kurunca, kırılan illaki sen oluyorsun.

kirazlı sakız dedi ki...

Goşemef haklısın,bir şeyler yaşayınca daha iyi anlıyor insan

hayalci dedi ki...

Ah hayalleeer hayaller.Hiç bitmez ki.Arkadaşın çok doğru söylemiş ama hayallerde birileriyle paylaşınca güzel oluyor,sonradan zararı bizi vursada :)
Benimde vardır uçuk hayallerim,bu yüzden yazı bi anda içine alıverdi beni :)

deeptone dedi ki...

çok güzel ifade etmişsin. ilk paragraf hepimize olur. ikinci paragraf ne önemli ama. evet, başkaları üzerinden hayalimiz olamaz. kendimiz için olmalı. diğeri kaçıştır.
:)

kirazlı sakız dedi ki...

Hayalcim, insanın hayallerinde birileri olmalı ama sonu kötü olmasa daha güzel olacak:) Bir ortak yönümüz daha hayaller olsa gerek :)

Deep,bazen hayallerim söz dinlemiyor başkalarına gidiyor işte,yakalamaya çalışıyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...