17 Ağustos 2011 Çarşamba

Bu Rüyada Bir Gariplik Var

 
  Bu aralar çok garip rüyalar görüyorum. En yakın arkadaşlarım değişiyor,bir gün akrabımın biri hocam olup bana ödev veriyor,bir gün kardeşim bambaşka bir insan oluyor,çok farklı insanlara sorunlarımı anlatıyorum,gülüyoruz,kendime ev arıyorum falan.

  Dün gece  yine garip bir rüya gördüm. Küçükken yaşadığım bir yerdeyim güya ama ben öyle bir yerde yaşamadım.İşte doğum günümmüş,böyle yolda gördüklerimi doğum günüme çağırıyorum ama tesadüf şu ki hepsi de muhabbetimin olduğu insanlar.Erkekler,kızlar falan kalabalığız.Bi arkadaşa çok ısrar ediyorum gel diye ama pek yanaşmıyor,geçmişte bir şeyler yapmışım,kırılmış bana.Ben eve gidiyorum,bakıyorum ki her yerde kıyafetler,çöpler .. Hepsini toplamaya çalışıyorum doğum günüme gelecekler diye.Her odaya girdiğimde aynı manzara ve öyle bir şey ki evimiz 15 odalı falan sanki :) Neyse ben evi  toplayamadan arkadaşlar geliyor.Ve bulunduğumuz mevsim yaz,sıcaktan bunalıyorum falan.Askılı body,şort falan giymişim.Halbuki benim doğum günüm kışın ortasında :) Doğum günüme gelenler
tanıdığım insanlar ama en yakın arkadaşlarım,en samimi olduğum insanlar yok.Bir tanesi bile yok yani.Neyse pek şaşırmıyorum,gayet doğal bir durummuş gibi içeri alıyorum.Sonra evde bir uğultu oluyor,gelenlerin bazılarıyla konuşuyorum,bazısıyla iki kelime bile etmiyorum.Sonra gidiyorlar.Ne doğum günü pastası,ne iyi ki doğdun ne de bir hediye.. Hiçbiri yok ,bu işte bir gariplik var diyorum ve sonunda uykumdan uyanıyorum .. 

  Bu rüyadan ne çıkartmam gerek bilmiyorum :) Bu aralar psikolojimin pek iyi olmadığı ve garip ruh halleri içerisinde olmama bağlıyorum.Belki de bütün bu garip rüyalar gelecek kötü şeylerin habercisi.Niye hiç iyi düşünmüyorum konusuna gelince de neyi iyi düşünüyorsam kötü oluyor.Onun için olumlu olamıyorum.Ve hissediyorum kötü şeyler beni çağırıyor..    
   

   Bu şarkı da buraya yakışır sanırsam.. 

10 yorum:

A. dedi ki...

bence sen yine de güzel şeyler düşünmekten ve rüyalarını güzelliklere yormaktan vazgeçme.evrene nasıl mesaj yollarsan evren sana o şekilde dönermiş gibisinden bir şey duymuştum da ben o bakımdan hani :)

Unknown dedi ki...

hayırlara vesile olsun rüyan :))

kirazlı sakız dedi ki...

Goşemef, bende onun gibi bir şey duymuştum ama bazen olumsuz olmakta diretiyorum maalesef..
İçimizdeki karnaval, inşaallah :)

deeptone dedi ki...

hadi canım sen de :) rüya işte. kötü bişi filan olmaz. olumlu düşün seeen.
:)

kirazlı sakız dedi ki...

Deep, umarım dediğin gibi olur bunlar sadece rüyalardan ibaret olur :) Olumlu olmak konusunda da çabalıyorum

deeptone dedi ki...

çok kötü kötü bişiler olmuyo diğğ mi.

kirazlı sakız dedi ki...

Kötü gibi ama belki de olması gerekenler oluyor.

deeptone dedi ki...

peki. yazarsan okurum.

hayalci dedi ki...

Tuhaf rüyalar eğlenceli olur ama :D Hayırlara gitsin diyelim biz yine de :)

kirazlı sakız dedi ki...

Hayalcim öyle diyelim öyle olsun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...