9 Ekim 2011 Pazar

Yağmurlu Bir Gün

   Şu an apartmanın önünden geçen düğün konvoyu seslerini duyduğumda bu yağmurlu,kasvetli Ankara havasında düğün mü olur ya demekten kendimi alamadım.
Bugün Ankara  kışın geldiğinin sinyallerini verince bavulumu toplayıp yazın ve güneşin olduğu bir yerlere gitmek istedim.Hoş yapmam gereken o kadar çok şey varken ben nasıl buna cesaret ederim bilinmez.Hatta cesaret edemem!


  Koca bir hafta sonumu yapmam gereken uygulama ödevlerine ayırdım.Aslında ayırmadım. Ödevler iki güncük tatilimi benden zorla aldılar.Gerçi bu ödevler iki günden çok daha fazla zamanımı aldı.Beni strese soktular,moralimi bozdular,hatta sinirden ağlattılar.Bu hoca çok laf eder,her şeyi eleştirir,hatta öyle ağır konuşur ki ağlatır dediklerinde pek kulak asmamıştım.Hocaya yaptıklarımı sunmadan stresten ağladım,bakalım hoca yorumlarıyla ne kadar ağlatacak? 

  Bir de hayat planlarım ölçüsünde ilerlemiyor.Gerçi hayat planlanan gibi gitmez zaten.Ne kadar engel varsa getirir önüne koyar.O kadar hayalden bir tanesi bile olmazsa işte orada benim için sorun başlar.Ki sorunlar başladı bile.Sessizliğimi korumaya çalışıyorum,bakalım nereye kadar ?
 
   Şimdi marş marş yapmam gerekenlerin başına,koşturmaya,stres olmaya  ...


   Bu yağmurlu güne bu şarkı iyi gider.

7 yorum:

hayalci dedi ki...

Hayaller hayaller.. Gerçekleşmeyince insan üzülüyor gerçekten.Yazında hava gibi kasvetli olmuş,en yakın zamanda dağılsın bu kasvet :)

Geronimo dedi ki...

fotoğraf hiç kasvetli değil yalnız çok güzelmiş:)
takma kafanı oluyo bitiveriyo sonra rahatlıyosun ya o duyguyu düşün.

Ekimoza dedi ki...

kirazlı sakız öncelikle o şarkıyla beni mahvettin ben de anısı olan çok önemli ve çok sevdiğim bir şarkıdır ne zamandır dinlemiyordum:)bu aralar takip ettiğim bütün bloglarda Ankara anlatılıyor,İzmirli birisi olarak Ankara benim için de çok özeldir ve bence de bu mevsim en güzel Ankara'da yaşanır:)

kirazlı sakız dedi ki...

Hayalcim tek isteğim bu kasvetin dağılması.Böyle kasvetli olmayı hiç sevmiyorum :(

kirazlı sakız dedi ki...

Funda, uzun süredir böyleyim ondan fazla birikti sanırım.Fotoğraf biraz hareketli olsun dedim :)

kirazlı sakız dedi ki...

Ekimoza,İzmir'de büyümüş kendini İzmirli olarak hisseden biri olarak Ankara'yı bir türlü sevemedim:) Şarkı kötü şeyleri hatırlattıysa üzgünüm :/

deeptone dedi ki...

ya neler oluyor sölesene.
hayat evet gitmez öle istediğimiz gibi.
kontrol edemeyiz.
dersler dışında üzüldüğün şeyler de mi var.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...