5 Aralık 2011 Pazartesi

Balık Hafızalı Olmak

Bu aralar ajandayla dolaşıyorum.Aslında tam olarak ajanda da denilemez.Not defterleri.Bunlar çoğullar.Sebebi ise ortam değiştikçe not defterleri de değişiyor.Örneğin gündelik yaşamda kelebekli not defterim yanımdayken,benim için havalı (yani benim için önem arz eden ve sıradan olmayan) yerlerde daha farklı bir not defteri yanıma alıyorum.Gelin görün ki bana bunlarda yetmiyor.Balık hafızamla bazen not edeceğim şeyler bile ben not edene kadar aklımdan uçup gidiyor.Aradan bir kaç gün geçiyor,bir eksiklik seziyorum.Yapmam gereken bir şeyi yapmamışım.Ve taaaa taamm! Yine unutmuşum.


Bir icat olsa .. Düşünceler aklımdan geçerken önemli diye yanına bir tik atıversem o da aklımdan geçenleri kaydetse.Yapılacaklar baloncuk gibi çıksa,o makine de bilmem ne kadar uzaklıktan bunları algılasa.Hatta bunu yapan makine azıcık önemli olanları,önemsiz olanları falan da kaydeder.Tarih sıralaması yapar,bir düzene koyar.Evet,biri kesinlikle bunu icat etmeli.Büyük ihtimalle ilk alanlardan biri ben olurum.Buradan sesleniyorum işteee :) Yapın böyle bir şeyler,biz unutkanlar da bunlardan faydalanalım :)   

Üstteki resimde geçen gün aldığım ve boynumdan çıkaramadığım kuşlu kolyem.Çok sevdim kendilerini.Bana huzur veriyor sanki.Hafif ve hoş bir rüzgar gibi.. 

Not:Fotoğrafları çok hızlı çekmeye çalıştığımdan ve fotoğraf makinesi değil de telefonla çekmeye çaba sarf ettiğimden çok iyi olamadılar.

Ve "tık" ..

7 yorum:

Lunarita dedi ki...

Not defterlerin ne güzellerrrr!

Kırtasiye ürünlerini kendimi bildim bileli aşırı seviyorum ben yahu! :)

Ayrıca kolyen de çok şıkmış. ^^

Güle güle kullan tatlım.

Sevgiler,
Luna.

Mia Wallace dedi ki...

not defterlerine bayılırım ama pek not tutamam o ayrı. telefonumun taslalar bölümü var çünküü :)

ayrıca kolye gerçektne çok sevimlii

not: fotoğraf makinem olmadığı için bloguma koyduğum tüm fotoğraflar telefon çekimi :)

kirazlı sakız dedi ki...

Teşekkür ederim canım Lunaa :)

kirazlı sakız dedi ki...

Senin taslakların yeri ayrı Mia'm çünkü o taslaklardan ne güzel postlar çıkıyor :)
Teşekkür ederim :) Bendeki fotoğraf makinesi de çok iyi bir şey değil :)

hayalci dedi ki...

Bende de not defteri durumu var,yoksa unutuyorum ama birisi not defterlerimi bigün okur diyede tırsıyorum,öyle saçma şeyleri unutmamam gerekiyo ki anlatamam :D

kirazlı sakız dedi ki...

Aynen Hayalcim bende de çok saçma şey var :) Ya yaptıktan sonra üstlerini okunmayacak derecede karalıyorum ya da yırtıp atıyorum o sayfayı :) Okuyan olursa çok güler:)

Adsız dedi ki...

ses kayit cihazi alabilirsin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...