12 Aralık 2011 Pazartesi

Nefes Arası Postu


Yine bir nefes arası ve koştum geldim buralara. Ben bu tempoya en fazla bir ay daha dayanırım diyordum da hep.Kendimi öyle bir şartlandırdım ki bir ayı iki gün geçse o iki gün hiiiiç umrumda olmayacak.İlk dönemin bitmesini bekliyorum ki huzura kavuşayım.Öyle bir yerlere gideyim gezeyim bile demiyorum.Gezmeye bayılan biri olarak bunu söylemiş olmama şu an şaşırıyorum! Ama o kadar yorulmuşum ki tek isteğim dinlenmek ve huzur.Zaten yıl içinde bu tempomda kendimce epey gezdim,minik tatillerimi yaptım.Onun için ben biraz dinlenmeliyim.Gerçi ben bunu istedikçe giderek yoğunlaşan bir insan oluyorum.

Kendine bakan,bu saça iyi gelir,şu maske cilde çok iyi diyen gitti.Yüzüne renk gelsin diye bir kaç bir şey sürüştürüp, eline ilk geleni giyip dışarı çıkan biri geldi.Bugün kitabevinde boynum bükük baktım kitaplara,elim filmlere gitti.Vazgeçtim,almadım.Kitap okuyup film izleyemedikten sonra onlar öyle duruyor ve ben üzülüyorum.Kendime yeni bir şeyler de katamıyorum.

  Yeni bir haftaya başlarken .. Her günün şimdiden yapılması gerekenlerle dolmuş olması can sıkıcı.Ben yine depresif bir insan oldum çıktım.Ne derler hayat zor azizim :)  Kısa bir iç döküşten sonra bir oje sürüp uyuyalım da moralimiz yerine gelsin :)

 Ve “tık”.. 

4 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

olsun sen böyle aralarda gel yaz :) az önce baktım yine ödül yazısı vardı üzülmüştüm bunu görünce iyi oldu :)

hayalci dedi ki...

Seni öyle iyi anladım ki şuan.Bende aynen böyle bir dönem atlattım.O dönem bu izleyemediğim filmler,okuyamadığım kitaplar,gezilecek yerler nasıl da daha çok çekiyodu beni.Ama atlattım neyseki,seninkide geçicek tatlım oh be diyceksin az kaldı :)

muhteşem boşluk dedi ki...

Mimin var bende

kirazlı sakız dedi ki...

Mia'cım nefes aralarında hep buralarda olacağım :)

Ahh Hayalcim inşaallah bir an önce geçer gider de derinden bir ohhh çekerim :)

Konuşma baloncuğu,çok teşekkür ederim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...