29 Şubat 2012 Çarşamba

Uzaklardan

    Uzaklardan.. Ayaklarına değil ama kalbine.. Uzaklardan biri içine dokunur diye hiç düşünmemiştin.  Yaşadıklarına dokunmuştu aslında. Geçmişe,şimdiye ve geleceğe ait olanlara. Sanırım,iyi gelmişti sana. Bir süredir içinde tuttuklarına iyi gelmişti. Konuşmaya bu kadar susadığını fark etmemiştin bile. Ardına sakladıklarını su üzerine çıkarmıştı belki de.



   Dilinden dökülenler, buğulu bir cama yazıldılar ve bir süre sonra yok oldular. Ama önemli olan; kelimeler senden çıkmıştı bir kere. Karşındaki insanın belleğine bir bir yazılırken, bu sefer ağzından çıkan kelimeler canımı sonradan acıtır mı diye düşündürmedi sana.  Sıra ona gelmişti. Havaya üflediği harfler sana kimi zaman tanıdık geldi, kimi zamansa hiç denk gelmediğin biri kadar tanımsız. Beyninin kıvrımlarında dolaşan düşüncelerden bahsettin ona. Beni garipser diye çekindin önce. Sonra düşünce balonlarınızın aynı çizgilerle dolu olduğunu gördün,biraz daha rahatladın. Bir ara hayal kırıklığına uğrar gibi oldun. Ama sonra çabuk toparladın. Sadece bir aksilikti o kadar, kelimeler arasında kaybolmuştun sonra düz yolu tekrar buldun.


  Sonrasına ait tek düşündüğün bu düşünce yolculuğu,seni anlayan bir çift göz sana iyi gelmişti. Seni anlatmak da bana iyi gelmişti. Hepsi bu..
  
  Vee "tık".. 

4 yorum:

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

sevdim bu yazıyı sen yazdıysan iki kere daha sevdim:)

Sevgiler...

Fermina dedi ki...

Çok huzur verici bir yazı olmuş :)

kirazlı sakız dedi ki...

Amak-ı Hayal, bende çok teşekkür ettim, beğenmene sevindim :)

kirazlı sakız dedi ki...

Dear My Angel, teşekkürler :)

Firari Yolcu,bende teşekkür ederim.Cevaplamaya çalışıcam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...